Viertal pleegt twee gewapende overvallen in korte tijd

Vier gewapende criminelen gezeten in een witte Toyota Ipsum hebben zondagavond een overval gepleegd op de weg naar Langa Tabiki. Vier personen die gezamenlijk in een voertuig zaten kregen ter hoogte van Pakira autopech. Terwijl de vader, zoon en twee arbeiders op hulp wachtten, stopte de Toyota Ipsum waarin de vier criminelen zaten. Zij stapten uit het voertuig, gewapend met een houwer en een vuistvuurwapen. Bij het zien van het wapen rende een van de slachtoffers, de vader, het bos in. Onder bedreiging van het wapen werd het drietal van hun waardevolle bezittingen beroofd. Nadat de belagers met hun voertuig waren weggereden kwam de vader uit het bos. Zijn zoon was beroofd van zijn sieraden en de twee arbeiders waren hun 300 gram ruwgoud kwijt geraakt. De politie van Sipaliwini is hierna ingeschakeld. Behalve dit geval heeft er ook een beroving plaatsgevonden bij een winkelier te Brazil Trail eveneens door vier mannen van wie een gewapend met een vuistvuurwapen. De gewapende overvaller hield de winkelier onder schot en nam daarbij sigaretten, een onbekend hoeveelheid ruw goud, twee Iphones en een laptop mee. Na hun snode daad reden de criminelen in een witte Toyota Ipsum weg. Het vermoeden bestaat dat hetzelfde viertal beide overvallen heeft gepleegd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!