Voetganger dodelijk aangereden

fRONTFOTO 1De 60-jarige voetgangster Rinia Cairo is maandagmiddag omstreeks 15.30 uur betrokken geweest bij een aanrijding met een personenwagen, waarbij zij om het leven is gekomen. Het verkeersongeval vond plaatst aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Latourweg. De nabestaanden raakten verhit, daar de lijkenwagen heel lang op zich liet wachten. Ze konden zich niet indenken dat de politie een lijkenwagen vanuit het westen liet halen, terwijl er niet ver van de plek van het ongeval er ook een bedrijf is die soortgelijke diensten verleend. De politie geeft aan dat de autobestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij werd overgebracht voor een ademanalyseonderzoek. De blaastest heeft uitgewezen dat de bestuurder het maximaal toegestane alcoholpromillage niet heeft overschreden. Hangende het verdere onderzoek blijft de automobilist in verzekering. Het aantal verkeerdoden voor dit jaar is gestegen naar 37. (tekst: Saskia Bandhan/foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!