Tweede high heel run op komst

high heelOp zaterdag 2 augustus aanstaande zal in de binnenstad van Paramaribo de tweede high heel run worden gehouden. Vrouwen gekleed in jurken en hoge hakken moeten een eindje rennen op het asfalt. Met alle risico’s en gevaren van dien aard. Shared Vision zal in samenwerking met Splashmaster Dj Gilly deze loop organiseren. Vorig jaar won Xiomara Getrouw deze gevaarlijke activiteit. De opbrengsten gaan naar een goed doel. Dit jaar is het ten behoeve van Stichting Cocon, die zich bezighoudt met tienermoeders.
Begin augustus is de binnenstad van Paramaribo het strijdtoneel van een waar spektakel. Vrouwen die een voorliefde hebben voor hoge hakken en die er bovendien in slagen om een sprint te trekken op een paar stiletto’s van minimaal 9 cm hoog en maximaal 2 cm breed, kunnen hun hart ophalen tijdens de Paramaribo High Heel Run 2014. De eerste 30 hakkensprintsters die een plaats weten te bemachtigen in de limousine die klaar staat aan de eindstreep van het eerste parcours, mogen op latere tijdstip tijdens de finale strijden voor een gigantische prijzenpakket. De participanten dienen 18 jaar of ouder te zijn, zich schriftelijk inschrijven en deelnamegelden à SRD 45 per persoon te betalen.

error: Kopiëren mag niet!