Korporaal verdachte in levensberovingszaak agente Fikki

De politie en de militaire politie zijn bezig met de opsporing van korporaal Wijnaldum van het opsporingseenheid Fayo Blo in de levensberongszaak van agente Patricia Fikki. Majoor Anand Debisarun, hoofdrecherche van de Militaire Politie, bevestigt dit. De verdachte is gesignaleerd in de omgeving. Het lijk van agente Fikki is in een aanbouwzijnde woning aan de Verlengde Braamshoopweg aangetroffen door buurtbewoners. De regiocommandant van KPS van Midden Suriname, Robby Ramjiawan, geeft aan dat het gaat om het ontzielde lichaam van een politieagente te werk gesteld op politiebureau Santo Dorp. Bronnen melden dat het gaat om Patricia Fikki, die op 3 juli nog haar 30ste jaardag vierde. ‘Het lijk van de agente vertoonde een schotwond aan haar kin’, zegt de topman van Midden Suriname. In de omgeving van het lijk is er geen wapen aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de schutter het dienstwapen heeft meegenomen. Men is bezig met de aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!