United Business Fair gericht op innovatie

ZEKER United business FairSuriname is op 4, 5 en 6 juli open voor business. Voor de derde keer op een rij organiseert United Magazine de enige professionele business to business beurs in Suriname. Deze beurs de United Trade Fair zal worden gehouden in de beurshal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken.
Op donderdag 3 juli werd er door de organisatie een persconferentie belegd over wat de beursbezoekers staat te wachten deze drie dagen. Volgens de organisatie wordt het dit keer heel groots en spectaculair. De beurs heeft als thema Innovatie en moet gezien worden als een update van de nieuwste innovatie voor de bezoekers. Nieuw op de beurs is de Tourism Village en de International Trade Fair van China, die een Chinatown zal opzetten en de categorieën energie, ICT en de agrosector zal profileren. Ook zullen er seminars over verschillende sectoren in Suriname worden gehouden.
De organisatie wil middels deze Business Fair Suriname op een positieve, stijlvolle en spraakmakende manier zichtbaar maken. Van het jaar wil de organisatie het bereik vergroten met bedrijven uit de regio en andere bevriende naties. Van het jaar zijn er veel meer exposanten dan de voorgaande jaren en men verwacht veel meer bezoekers. De beurs is heel innovatief en voor Surinamers die zich willen ontwikkelen. De prijs van een kaart is SRD 10.
Tijdens dit gebeuren zullen diensten in de categorieën reizen, resort & eco; vastgoed & real estate; opleidingen & vacatures; luxe bolides & sportauto’s; sportvissersboten; kunstexpo; innovatie; juwelen; telecom, architectuur & interieurs; lifestyle; haute couture & mode; diensten & ICT; beeld & geluid; cosmetica & beauty en de best cuisines zich profileren.
DA

error: Kopiëren mag niet!