Ondernemer schenkt 5 auto’s aan de VHP

Ondernemer schenkt 5 autoOp 3 juli 2014 was het precies 3 jaar geleden dat Chandrikapersad Santokhi als voorzitter werd gekozen van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). En op deze dag heeft een ondernemer de VHP-voorzitter verrast door 5 auto’s te schenken aan de partij. Santokhi zegt heel erg blij te zijn met de voertuigen en bedankte de ondernemer voor dit welkome gebaar. Eerder hebben ook andere ondernemers auto’s geschonken aan de partij. Hij zegt dat met deze 5 auto’s de partij nu over 13 voertuigen beschikt, die ingezet zullen worden voor de komende verkiezingscampagne en het opvoeren van de mobilisatie in de verschillende districten. Santokhi stelde voorts dat hij een zakelijke campagne zal voeren met gebruikmaking van deze vervoersmiddelen. De voorzitter is er heel blij mee dat ondernemers met de VHP willen samenwerken.
‘Dit is de samenwerking die we willen hebben als VHP. En deze samenwerking zal gecontinueerd worden ook na 25 mei 2015. Deze samenwerking noemt men de PPP samenwerking: de private en public sector partnership. Deze samenwerking zal samen met de ondernemers gedaan worden’, zei de voorzitter heel enthousiast. Veel ondernemers zijn het wanbeleid van de huidige regering al beu, aangezien volgens hen het ondernemerschap niet wordt gestimuleerd. Zij krijgen een stiefmoederlijke behandeling. Vanuit de ondernemerswereld is meer steun toegezegd aan de partij. Binnenkort zullen er meerdere auto’s geschonken worden aan de partij om de verkiezingscampagne op te voeren.
De VHP-voorzitter is ervan overtuigd dat met de inzet, ondersteuning en bijdrage van de ondernemers, de VHP een toegevoegde waarde krijgt in de verkiezingscampagne en deze moet worden omgezet in verkiezingswinst. De VHP-voorzitter overhandigde de autosleutels vervolgens aan de voorzitter van het Bureau van de VHP. Er moeten ook nog goede protocollen worden gemaakt omtrent naar wie de voertuigen gaan en waarvoor ze gebruikt zullen worden. Aan het eind bedankte de VHP-voorzitter de ondernemer nogmaals en garandeerde hem dat de voertuigen zeer zeker gebruikt zullen worden voor het doel dat beoogd wordt, en dat is voor het voeren van campagne met uiteindelijk winst bij de verkiezingen van 2015.

error: Kopiëren mag niet!