VHP kijkt terug op een succesvol Keti Koti evenement

ketikoti ChanNiets is heerlijker als al je gasten tevreden naar huis gaan en je nog dagen lang hoort dat de VHP Keti- Koti viering een schitterend en sfeervol evenement is geweest. In de Olifant heerste er een sfeervolle drukte, het was een gezellig en sfeervol feest. Het goed opgekomen publiek kon geen beter feest kunnen wensen.
In verband met Keti Koti was er een Live optreden van Bryan B (Bryan Bijlhout) samen met enkele gast-artiesten op 1 juli in de Olifant. In de middag was de toneelgroep “Asa Go”, opgetreden waarbij ze een prachtige show hebben weggegeven. Het was een voorstelling vol humor die bijzonder gewaardeerd werd door het aanwezige publiek.
In de avond was er een Live optreden van Bryan B(Bryan Biijhout). Bij dit evenement bracht hij zijn populaire liederen waaronder, Katibo van Bryan B en Chan S, ten gehore. Het publiek, dat zowel uit ouderen als jongeren bestond, genoot met volle teugen van die mooie liederen, ze waren zeer enthousiast.
Naast een goede spreker, heeft VHP voorzitter Chan Santokhi een heerlijk gevoel van humor en bovendien beschikt hij ook over goede zang- en danstalent. Tijdens het optreden van Bryan B mocht het publiek samen met de voorzitter de benen losgooien.
De VHP voorzitter benadrukte in zijn Keti Koti boodschap dat de VHP middels dit soort evenementen daadwerkelijk invulling geeft aan haar multi- etnisch, cultureel en religieus karakter. De partij zal nationale en internationale feest- en gedenkdagen middels gepaste activiteiten blijven gedenken.
Velen denken nog steeds dat de VHP uitsluitend voor de Hindostanen is, niets is minder waar. De VHP is een Bromtji Djari Partij. De gedachte dat de VHP een etnische partij is moet direct gebroken worden. Er mag geen enkele vorm van slavernij meer bestaan in Switie Sranang, en als die bestaat dan moeten wij als volk in eenheid dat uitbanen, aldus voorzitter Santokhi.
Tenslotte bedankte hij de artiesten en de aanwezigen die de Keti Koti viering tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.
VHP mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!