15-jarige verdronken door epilepsie-aanval

Het ontzielde lichaam van de 15-jarige Atoya Padjani is afgelopen zondagmiddag geborgen uit de rivier van het dorp Daan te Sipaliwini. Inspecteur Humphrey Naarden van de voorlichtingsdienst geeft aan dat het vermoeden bestaat dat het slachtoffer een aanval zou hebben gekregen tijdens het baden in de rivier. Uit het onderzoek blijkt dat zij een epilepsie patiënt moet zijn geweest. Op woensdag 25 juni is het slachtoffer van huis vertrokken om met de bedoeling te gaan baden. Sindsdien is zij nooit meer teruggekeerd. De ouders met wie het meisje woonde heeft de politie van Zanderij ingeschakeld. De politie en ook de familie hebben dagen gezocht echter zonder resultaat. Uiteindelijk werd het lijk zondag geborgen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot van het 15-jarige afgestaan aan de nabestaanden ter begrafenis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!