Vrouw ontsnapt aan verkrachting

Een vrouw van rond de 30 is woensdagavond bijna verkracht door een crimineel, die haar woning te Geyersvlijt was binnengedrongen. Uit het onderzoek blijkt dat zij omstreeks 20.00 uur thuis arriveerde. Terwijl zij nog bezig was haar schoenen uit te trekken, werd zij overrompeld door een man. Bij die gelegenheid werd zij binnen de woning gesleurd. De dader rukte eerst haar schoudertas weg. Daarbij bracht hij haar slagen toe. Uiteindelijk probeerde hij haar te verkrachten, waarbij het slachtoffer zich hevig verzette. Zij vocht terug en op een bepaald moment rukte zij zich los van de verkrachter. De dame rende naar de badruimte en sloot zich daarin op tot dat de crimineel het pand had verlaten. Hierna sloeg zij alarm.
De vrouw begaf zich naderhand naar de buren die de politie hierover in kennis stelden. Het slachtoffer woont op een afgelegen plaats. Frappant is dat de rover alles wist over het huis. Er is vaker daar ingebroken. Het vermoeden bestaat dat deze crimineel de eerdere inbraken heeft gepleegd. De politie van Geyersvlijt is bezig met het onderzoek. De dader is vooralsnog niet aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!