Sivis levert cursisten Middenkaderopleiding af

De directeur van Sivis en een geslaagde van de Middenkaderopleiding
De directeur van Sivis en een geslaagde van de Middenkaderopleiding
Het Stichting Scholingsinstituut voor de Vakbeweging in Suriname (Sivis) heeft op 26 juni 24 geslaagden, waarvan negen (9) dames en vijftien (15), heren afgeleverd. Zij hebben deelgenomen aan de 48ste ‘Middenkaderopleiding’ welke zes maanden heeft geduurd. Deze opleiding is een vervolg van de basisopleiding van vier maanden.
De directeur, Victor Jones, gaf aan trots te zijn op de cursisten. Het is een vakbondsopleiding, waarbij cursisten zich verder verdiepen in het vakbondswerk. Tijdens de opleiding worden ook de maatschappelijke ontwikkelingen meegenomen om zo het vakbondswerk een boost te geven, aldus de directeur.
Claudette Etnel, die namens het docenten korps sprak, gaf aan dat de vakbeweging solidariteit mist. Ze moedigde de geslaagden aan om hetgeen zij hebben opgestoken tijdens de opleiding toe te passen in de praktijk en op de werkvloer.
De opleiding is van start gegaan met 30 cursisten en 24 hebben de eindstreep behaald. De cursisten die hebben deelgenomen, komen uit de samenleving. Een deel van hen zijn vakbondsvertegenwoordigers van de verschillende overheidsdiensten en weer anderen die uit eigen titel hebben deelgenomen
DA

error: Kopiëren mag niet!