Watertanks voor distributie van water

3watertanks IMG_2698Het waterprobleem bestaat al sinds jaar en dag. Tot nu toe is het ook deze regering niet gelukt om alle mensen van goed en gezond drinkwater te voorzien. Er wordt wel hard gewerkt aan verbetering van de situatie, maar wij zijn er nog lang niet. Dagelijks worden er door de Dienst Watervoorziening trucks ingezet, die het water naar de noodzakelijke gebieden transporteren. De bewoners krijgen dan bij mondjesmaat een kleine hoeveelheid om te consumeren. Wie meer wil, moet extra geld neertellen. Het is heel jammer omdat dit heel hard drukt op het reeds krappe budget van vele gezinnen. Op de foto ziet u een tankwagen die staat bij de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) op het William Kraanplein te Poelepantje om bij te vullen. Daarna vertrekt de truck voor de distributie volgens een vooraf opgesteld programma. Commewijne wordt dagelijks aangedaan. Er zijn meer dan tien trucks, die dagelijks voor de watervoorziening zorgen.

error: Kopiëren mag niet!