Mikiansa Paulus overleeft haar verwondingen niet

Mikiansa Paulus (9 jaar) van de tweede klas van de Potriboschool is helaas toch overleden. Ze lag al twee en een halve week aan het beademingsapparaat op de Intensive Care (IC) van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo. Het meisje raakte ook op donderdag 22 mei betrokken bij die zware aanrijding tussen de schoolbus en truck te Stolkersijver in het district Commewijne.
Bij die aanrijding is de buschauffeur ter plekke overleden en later op de IC overleed de dertienjarige Damien Paulus. In totaal waren er 24 leerlingen onderweg naar Potriboschool. Een broer van Mikiansa, die gisteren weer is gestart met de school na motivatie van de leerkrachten, moest vanmorgen met verdriet weer naar huis worden begeleid. De moeder van de overledene is zeer getroffen nu haar tweede kind het ook niet gehaald heeft.

error: Kopiëren mag niet!