Advocatenkantoor Marica niet op veiling

Advocatenkatoor Marica NIn een onlangs verschenen krantenadvertentie, uitgegeven door notaris Manna, staat aangegeven dat het perceelland groot 1.973.38 vierkante meter gelegen aan de Henck Arronstraat 188, waar het advocatenkantoor Marica NV van de bekende advocaat Stanley Marica momenteel gevestigd is, met alles in zijn geheel op 15 juli krachtens artikel 1207 van het Surinaams Burgerlijk Wetboek op de veiling gaat. Naast zijn advocatenkantoor staan ook twee andere percelen van Marica voor de openbare verkoop.
Advocaat Stanley Marica geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat de advertentie een vergissing is. De advocaat wilde niet veel kwijt over de kwestie, maar gaf aan dat hij vandaag nog een correctie in de krant zal laten plaatsen. Marica kan zich niet voorstellen hoe de betrokken instanties zo een grove fout gemaakt kunnen hebben. Hij gaf aan vorig week nog een goed gesprek over zijn schulden met de bank te hebben gehad. Hij denkt dat er hoogstwaarschijnlijk iets mis is gegaan. De advocaat is al geruime tijd bezig een nieuw kantoor op te zetten. Marica gaf aan dat het nog even een verrassing is wanneer hij precies naar de nieuwe locatie zal verhuizen.
Marica is de advocaat van de rechtszaak die het architectenbureau AAC tegen de Staat Suriname c.q. het ministerie van Openbare werken heeft aangespannen. Hij is eerder ook deken van de Orde van Advocaten geweest, maar stapte uit deze functie vanwege het bereiken van de leeftijd van 65 jaar.
FR

error: Kopiëren mag niet!