Groot gat in wegdek

Groot gat in wegdekEen groot gat in het wegdek dwingt menig automobilist om af te remmen en uit te wijken naar rechts. Dit is al ruim twee weken de situatie aan de Zwartenhovenbrugstraat, vlak tegenover Dagblad Suriname. Het gevolg van dit langzaam rijden is dat de verkeersdeelnemers vrijwel de hele dag in een file terechtkomen. Overigens merken wij ook dat de Zwartenhovenbrugstraat vanaf de Dr. J.F. Nassylaan tot aan het Molenpad vol grote en kleine kuilen zit. Het lijkt er heel veel op dat de technische mensen van de Wegenautoriteit het niet meer zien zitten en dus deze drukke verkeersader maar op hun beloop laten. Het kan niet veel erger worden dan het nu al is denkt men, dus waarom zouden zij zich druk maken? Een bezorgde verkeersdeelnemer heeft alvast een paal als baken gezet. Daardoor kunnen ongelukken nog net voorkomen worden. Hoe lang gaat het nog duren? Misschien dat over een maand, dus na het WK, deze straat aan de beurt komt. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!