Autoreparateur opgepakt ter zake verduistering

De politie van De Nieuwe Grond heeft gisteren een monteur aangehouden en in verzekering gesteld. Volgens de aangever heeft hij een truckmotor aan de automonteur afgestaan om te reviseren. Hij heeft die machine nooit meer terug gehad. De benadeelde klant voelt zich beetgenomen en stapte bij de politie. Hij deed woensdag 11 juni aangifte hierover. Aan de politie hield de klant voor dat hij het vermoeden heeft dat de reparateur de onderdelen van de machine heeft doorverkocht. Echter komt de verdachte met een ander verhaal. Hij geeft aan dat de klant iemand zou hebben gestuurd om de motor af te halen. Hij heeft die man toen de motor mee gegeven. De politie zegt dat de monteur zeer waarschijnlijk de machine heeft verduisterd. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!