Afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem effectief

De onlangs in het leven geroepen afdeling: Automatische Nummerplaten Registratie Systeem afgekort ANPRS, blijkt heel effectief te zijn als het gaat om het achterhalen van verkeersovertreders met een vonnis op hun naam of eigenaren van motorrijtuigen die het motorrijtuig niet op hun naam hebben doen overschrijven. In de periode van 1 juni tot en met 12 juni van dit jaar heeft de afdeling SRD 22100 aan boete gelden geïnd van gevonniste verkeersovertreders en eigenaren van motorrijtuigen (bromfietsen, motorfietsen, auto’s ect.) die deze motorrijtuigen niet binnen de vast gestelde tijd hebben doen overschrijven op hun naam. Een van de gevonniste verkeersovertreders, die de uitstaande boete niet direct kon betalen, is overgebracht naar de gevangenis om daar zijn opgelegde straf uit te zitten.

error: Kopiëren mag niet!