WK: Chili haalt opgelucht adem: Vidal is weer fit

VidalDe Chileense nationale ploeg haalt opgelucht adem, want sterspeler Arturo Vidal lijkt helemaal hersteld van een ontsteking aan de knie. Voor het eerst sinds de selectie in Brazilië vertoeft, kon de Juventus-middenvelder vandaag in Belo Horizonte de groepstraining met zijn ploeggenoten afwerken. Bondscoach Jorge Sampaoli is in zijn nopjes, want nauwelijks twee dagen voordat Chili zijn eerste WK-duel afwerkt tegen Australië (groep B), kan zijn sterspeler de training hervatten. In mei werd Vidal nog geopereerd aan de rechterknie. De 28-jarige middenvelder werd afgelopen seizoen met zijn Italiaanse club Juventus kampioen in de Serie A, en vormt samen met Alexis Sanchez (FC Barcelona) en Eduardo Vargas (FC Valencia) de kern van de Chileense WK-selectie. Op 18 juni speelt Chili zijn tweede groepswedstrijd tegen Spanje, alvorens de eerste ronde op 23 juni af te sluiten tegen Oranje.

error: Kopiëren mag niet!