Landbouwer vermoedelijk door vergiftiging overleden

De 51-jarige Sewradj Nandram is eergistermiddag, vrijdag 6 juni, van huis vertrokken om op zijn rijstveld te werken. Toen zijn huisgenoten hem in de avonduren niet zagen terugkeren werden zij ongerust en gingen op zoek naar hem. Het ontzielde lichaam van de heer Nandram is laat in de avond aangetroffen op het veld. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer met een gemotoriseerde rugspuit bezig was zijn rijstveld te bespuiten met een verdelgingsmiddel. Daarbij heeft hij vermoedelijk 4 verschillende verdelgingsmiddelen samen gevoegd om zijn rijstveld te bespuiten. De ingeschakelde arts vermoed dat Nandram door vergiftiging om het leven is gekomen. Dat hij vermoedelijk tijdens het bespuiten van het rijstveld het gif heeft ingeademd en daardoor is dood gegaan. Nandram had namelijk geen mondkap op en hij droeg ook geen beschermende kleding. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heeft de politie van Henar het lijk voor sectie inbeslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!