Vrouw betrapt met bijkans 15 kilo coke op Zanderij

Muriel E. is op de SLM-vlucht van vrijdag aangehouden op de J.A Pengel luchthaven te Zanderij met drugs in haar bezit. De 30-jarige vrouw wordt ervan verdacht 14800 gram coke te hebben uitgevoerd althans een poging tot uitvoer van de cocaïne te hebben ondernomen. Muriel had het verboden spul in houtskool verwerkt in haar ruimbagage bewaard. Tijdens controlewerkzaamheden viel zij door de mand. De leden van het Bid-team hebben het spul ontdekt, omdat de vrouw zeer nerveus gedroeg. Naar aanleiding daarvan werd toen een grondig onderzoek ingesteld in haar bagage. Het team dat op de luchthaven opereert heeft toen een test uitgebracht waarvan het resultaat positief blijkt te zijn. Het brutogewicht van de drugs en houtskool is bijkans 15 kilo. Na de vondst is de in overtreding zijnde passagier samen met de drugs overgedragen aan de Anti Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Muriel E. geniet in afwachting op het verder onderzoek, gratis logies.

error: Kopiëren mag niet!