Stichting Prasoro krijgt donatie

Stichting Prasoro krijgt donatieDe Evangelische kerkgemeenschap ‘The True Teaching of Christ Temple’ in Nederland, heeft gisteren een bedrag van Euro 600 aan Stichting Prasoro gedoneerd. Het bedrag werd door de ambassadeur van de kerkgemeenschap, Denice Kingswijk, overhandigd aan de waarnemend directeur van de stichting, Farida Blokland. Middels deze schenking wil de kerkgemeenschap de stichting ondersteunen in het streven de Surinaamse jongeren van het tehuis een betere toekomst te bieden. ‘Jaarlijks hebben wij een conferentie, waarbij we drie weken vasten en bidden voor verschillende landen, bevolkingsgroepen en vooral voor weeskinderen en kinderen met verschillende problemen’, vertelt Kingswijk. ‘Daarna hebben we een conferentie van drie dagen, waarbij mensen donaties kunnen doen voor de verschillende stichtingen en tehuizen waarvoor we hebben gebeden. Dit jaar hebben we gekozen voor Suriname. Hierbij is gekozen voor stichting Prasoro.” Blokland vertelt dat zij schoolspullen voor het nieuw schooljaar zal kopen. De stichting wil graag een speeltuin voor de kinderen maken, zodat zij zich iedere dag kunnen bewegen en ontspannen. Maar om dit te realiseren, is er meer hulp uit de gemeenschap nodig. Kinderen zijn de toekomst van morgen, dus hebben het recht in een leuke omgeving opgevoed te worden.

error: Kopiëren mag niet!