Overvallers doen zich voor als security guards

Drie mannen hebben zich dinsdagavond voorgedaan als beveiligingsmannen. Zodoende hebben zij zich toegang verschaft tot een woning aan de Venusstraat te Geyersvlijt. Op dat moment waren drie Chinezen in het pand aanwezig. Eenmaal binnen hebben de rovers de slachtoffers overrompeld. De zogenaamde security guards bedreigden de slachtoffers met vuistvuurwapens en messen. Volgens de politie hebben de criminelen meer dan USD 25.000, drie mobiele telefoons, drie laptops, drie Chinese paspoorten en ook een onbekend geldsbedrag aan Chinese valuta meegenomen. De overvallers zijn na hun snode daad gevlucht in een voertuig van de slachtoffers. De beroving vond plaats rond 21.00 uur. Het voertuig waarmee de daders zijn gevlucht, is een Toyota Alphard. De slachtoffers zijn gekneveld achtergelaten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!