Digital Broadcasting Communications lanceert binnen 6 maanden Pay TV platform

Digital Broadcasting Communications NV (DBC) registreerde zich tijdens de public call van 30 mei tot en met 2 juni 2012 van de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) als investeerder voor het opzetten van een Pay TV/Free to air platform en het implementeren van digitale televisie. DBC werd conform de procedures van de TAS geselecteerd voor het operationaliseren van het voorgenoemde platform. Van 18 tot en met 22 januari 2014 heeft DBC proefgedraaid met het uitzenden van digitale televisie, welke aan haar eigen standaarden en eisen heeft voldaan. DBC maakt hierbij bekend dat zij haar Pay TV platform binnen 6 maanden zal operationaliseren. Hierbij zal er een variëteit aan digitale televisieprogrammering aangeboden worden aan het publiek. DBC zal middels de diverse media het publiek blijven informeren.

error: Kopiëren mag niet!