Trekking WK Honda Actie bezorgt twee personen WK droom

Trekking WK Honda actie.1Onder het toeziend oog van de politie en een vertegenwoordiger van de Nationale Loterij Suriname vond zaterdag de trekking plaats van de WK Honda Actie 2014 van Fernandes Autohandel. Er kwamen hierbij twee winnaars uit de bus. De winnaars zijn in aanmerking gekomen voor een retourvlucht Paramaribo-Belém, verblijf voor twee personen en twee toegangskaarten voor een WK wedstrijd. De uitreiking van de prijs aan de winnaars zal op woensdag 4 juni plaatsvinden.
De WK Honda Actie van Fernandes Autohandel was in de periode maart tot en met mei 2014. Men kon bij aankoop van Honda-producten, met een minimale waarde van SRD 500, in aanmerking komen voor één of meerdere lot(en). De actie was geldig op alle Honda-producten met uitzondering van de Honda auto’s. Net als de televisiereclames was ook alle tekst op de trekkingsbus in het Portugees.

error: Kopiëren mag niet!