Drie doden bij frontale aanrijding op Afobakaweg

afobakaDoor een frontale botsing op de Afobakaweg zijn zondagmorgen drie doden gevallen. Volgens de regiocommandant van Midden Suriname Robby Ramjiawan zijn twee voertuigen, een Toyota Caldina en een Mitshibushi Pajero, die in elkaars tegenover gestelde richting reden in botsing gekomen. Dit verkeersongeval heeft ter plaatse het leven van 2 inzittenden geëist en daarbij zijn zes personen zwaar gewond geraakt. Onderweg naar het ziekenhuis is ook de chauffeur van de Pajero komen te overlijden. De ontzielde lichamen zijn vervoerd naar het mortuarium en de zwaargewonden werden per ontboden ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis. Volgens verklaring blijkt dat de chauffeur van de Caldina met een zeer hoge snelheid kwam aangereden. Door de klap is de motor van de Caldina losgeraakt en in het bos terechtgekomen. Met deze drie verkeersdoden is de verkeersbarometer gestegen naar 33. Het is vooralsnog niet bekend hoe zwaar de overige slachtoffers zijn gewond.

error: Kopiëren mag niet!