Arbeider voor winkel te Claudia Passie doodgestoken

Een arbeider is zaterdagavond doodgestoken in het binnenland voor een winkel te Claudia Passie. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het latere slachtoffer voor een Chinese winkel zat. Hij is op een gegeven moment door een Braziliaan met een scherp voorwerp neergestoken. Na de steekpartij wilde de Braziliaan volgens verklaring van de winkelier zijn winkel betreden. Hij heeft toen de steekgrage achterna gezeten met een houwer waarbij de dader gevlucht is in het bos. Het vermoeden bestaat dat men van plan was een overval te plegen. Dit is echter bij een poging gebleven althans dat blijkt uit het relaas van de winkelier. Ten gevolge van de fatale steek kwam de arbeider ter plekke te overlijden. Regio Commandant Robby Ramjiawan geeft aan dat hij inderdaad zo een melding heeft ontvangen. In hoeverre de informatie juist zijn weet hij niet. De politie eenheden zijn zondag gerukt naar de plaats van delict.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!