Twee inbraken op een avond in Para

Woensdagavond was het raak in het district Para. Op een avond zijn in twee verschillende panden ingebroken. Een betreft een winkelzaak aan de Rijsdijkweg en de tweede betrof een woning aan de Palisadenweg. Gewestelijk politiecommandant van Para, Roberto Prade, geeft aan dat bij de winkelzaak de criminelen een geldbedrag groot SRD 6.000 hebben buitgemaakt en bij de woninginbraak aan de Palisadenweg zijn goederen meegenomen, waaronder een lasmachine, een gascilinder en andere huishoudelijke spullen. De politie doet hard zijn best om de criminelen aan te houden.
Een man is gisteren op verdenking van stroperij aangehouden. Hij was bezig cassave uit de grond te trekken toen de eigenaar, die een gestommel hoorde, hem betrapte. Hij pakte zijn jachtgeweer en loste een waarschuwingsschot. De stroper die reeds enkele cassaveplanten uit de grond had gerukt, nam de benen. Als gevolg van het schot raakte de stroper in paniek, waardoor hij letsels aan zijn voet heeft opgelopen. In eerste instantie dacht men dat hij een schotwond had opgelopen. Nader onderzoek wees uit dat de wond niet was veroorzaakt door het schot. De politie van Para is zichtbaar en heeft in de nachtelijke uren ook een verhoogde surveillance.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!