Mede-inzittende overleeft verkeersongeval niet

Een mede-inzittende die op 7 mei betrokken was bij een verkeersongeval te Brokopondo ter hoogte van mast 68, heeft vrijdagmiddag het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis op de afdeling Intensieve Care. Hij was in leven geheten Dwight Amiemba. Op de dag van het ongeluk reed hij samen met twee personen over de weg. Het vermoeden bestaat dat er kennelijk een technisch probleem was opgetreden in de auto. Het gaat in deze om een Nissan Terano. Volgens verklaring van de bestuurder en de andere mede-inzittende waren de schokkenbrekers van het voertuig stuk. Als gevolg hiervan is het voertuig vermoedelijk over de kop gegaan. Dwight, die aan de linkerzijde van de achterzitting zat, raakte als gevolg van dit ongeval zwaar gewond. Hij werd met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Vanaf toen was hij opgenomen met ernstige letsels. Vrijdag 23 mei heeft Dwight het leven gelaten in het ziekenhuis. Met deze verkeersdode is de barometer gestegen naar 28.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!