CIVD’er aangehouden voor zware mishandeling

Een CIVD’er kreeg woensdagavond mot met een verkavellaar aan de Kwattaweg. Volgens majoor Debisarun, commandant recherche van de militaire politie, raakte de betrokken ambtenaar in een wondenwisseling verwikkeld over nutsvoorzieningen. Terwijl de twee personen daarover discussieerden, kwam een derde man met de zaak bemoeien. Hij zou volgens verklaring van de CIVD’er hem hebben geduwd, waarna hij hem met een tot vuist gebalde hand een slag toebracht ter hoogte van zijn rechteroog. Ten gevolge van de slag heeft de tussenpersoon een barstwond opgelopen, welke gedicht is middels vier hechtingen. De CIVD’er werd aangehouden, maar is na verhoor heengezonden, zegt Debisarun, omdat er geen ernstige bezwaren tegen de militair aanwezig waren. Volgens verklaring van het slachtoffer zou de militair hem met zijn dienstwapen hebben geslagen. Dit is echter niet gebleken uit het onderzoek, zegt majoor Debisarun van de MP.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!