Ook een leerling overleden bij busongeval Oost-West verbinding

Een schoolbus met leerlingen is vanmorgen in botsing gekomen met een vrachtwagen op de Oost-West verbinding, nabij Stolkersijver, in het district Wanica. De twee voertuigen reden elkaar tegemoet vanuit tegenover elkaar gestelde richting en kwamen met elkaar in botsing in of nabij een der bochten op de weg. Bij deze botsing raakte de chauffeur van de schoolbus zodanig gewond dat hij ter plaatse is komen te overlijden. De naam van de chauffeur is Parmanand Bacha en hij is 46 jaar oud geworden. Er zaten 24 scholieren in de autobus van wie 4 zwaar gewond zijn geraakt en zo snel als mogelijk zijn overgebracht naar een ziekenhuis in Paramaribo om medisch behandeld te worden. Negen andere scholieren hebben ook verwondingen opgelopen maar hun verwondingen bleken niet van levensbedreigende aard te zijn. Zij zijn ook naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Vanmiddag, omstreeks twee uur, is vanuit het ziekenhuis gemeld dat de 13 jarige Dayium Paulus is overleden.

error: Kopiëren mag niet!