Inter Moengotapoe prolongeert kampioenschap

interDe ploeg van Inter Moengotapoe heeft haar kampioenschap in de SVB Hoofdklasse met nog een wedstrijd te spelen geprolongeerd. In het Andre Kamperveenstadion won ze zondagmiddag met 3-1 van WBC. Even leek het erop alsof WBC voor een verrrassing zou gaan zorgen, toen ze in de eerste helft via Vangelino Sastromedjo een 0-1 voorsprong nam. Maar in de tweede helft herstelde de club van Ronnie Brunswijk zich. Waar ze aan een gelijkspel voldoende hadden de titel binnen te brengen, scoorde ze 3 keer. Twee vrije trappen van Simon Amoeferie en Romano Stekkel brachten Inter op een 2-1 voorsprong. Giovanni Waal scoorde een prachtige solo en stelde het kampioenschap veilig. WBC die meestreed om het semikampioenschap, mag deze ook vergeten. Darvoor komen nu in aanmerking Excelsior en Leo Victor. Deze twee ploegen spelen uitgerekend tegen elkaar in de laatste competitiewedstrijd komend weekend. Excelsior heeft een 3 punten voorsprong op de leeuwen.