Buschauffeur bedreigt bushouder met de dood

De 32-jarige G.J. heeft op twee verschillende dagen zijn baas, voor wie hij een lijnbus rijdt, met de dood bedreigd. De politie van De Nieuwe Grond kreeg deze melding binnen, waarna de verdachte werd opgeroepen. Na het verhoor is G.J. door de hulpofficier, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. Uit verklaring van de buseigenaar blijkt dat deze verdachte dagelijks voor hem reed. Hij reed op die bewuste dag zoals al die andere dagen voor hem, maar overhandigde zijn baas de dagopbrengst niet. Beide raakten toen verwikkeld in een woordenwisseling, waarbij de buschauffeur hem bedreigde met een auto te zullen doodrijden, omdat hierop geen hoge straf staat. Hangende het onderzoek blijft de driftkop in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!