Arbeider geschoten tijdens woningoverval

Een arbeider is zaterdagavond beschoten tijdens een woningoverval aan de Luitenant Weyneweg te Albina. Dagblad Suriname maakte contact met de benadeelde. Volgens Yvonne blijkt dat een arbeider die kind aan huis is, op die bewuste avond bij haar kwam om een bordje eten te halen. Rond 20.00 uur zag zij drie mannen, van wie twee slank en lang van postuur en een korte mollige man haar woning binnen komen. De belagers hebben de arbeider terstond vastgegrepen aan zijn trui. Zij raakten toen verwikkeld in een worsteling. Mevrouw Yvonne stond ook daar. Op het moment dat zij een voorwerp wilde pakken om zich daarmee te bewapenen, bedreigde de korte mollige man haar met een mes. De arbeider had een van de rovers mishandeld waarna de tweede belager een schot in de onderarm van de arbeider loste. Volgens de vrouw des huizes zei de korte crimineel aan haar ‘’giem a ketti’’. Nadat zij de ketting hadden buitgemaakt en op de jongen te hadden geschoten, verlieten de gemaskerde daders te plaats te voet. De politie van Albina in bezig met het verder onderzoek.
Saskia Bandhan

%d bloggers liken dit: