Jogi voelt zich bedreigd

Jogi wordt bedreigtDe VHP-parlementariër Mahinder Jogi voelt zich bedreigd door een zwarte auto die langs zijn huis rijdt en foto’s maakt. Dit maakte zijn collega Guno Castelen (SPA) gistermiddag bekend in het parlement tijdens de begrotingsbehandeling. Volgens Castelen vindt dit al twee dagen plaats. ‘Jogi voelt zich bedreigd’, zei hij. NDP-fractieleider Ricardo Panka merkte op dat hij gisteren in het restaurant samen met Jogi zat, maar niets opgemerkt had van enig gevoel van bedreiging bij hem. ‘Het is inderdaad een kwalijke zaak als Jogi bedreigd wordt. Hij moet gebruik maken van zijn recht om via de procureur generaal een onderzoek in te laten stellen in deze’, adviseerde Panka zijn collega. Ook de toen waarnemende DNA-voorzitter Ronnie Brunswijk vond het een ernstige zaak dat zijn collega bedreigd wordt. Ook Brunswijk adviseerde Jogi zich tot de pg te wenden.

error: Kopiëren mag niet!