Kappartij tussen twee vissers

Twee Guyanese vissers raakten onlangs verwikkeld in een woordenwisseling die is uitgelopen tot een kappartij. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Raj geeft aan dat hij de rapportage binnen heeft waaruit blijkt dat één van de mannen kort na een ruzie terigkeerde op de plek gewapend met een houwer. Beide mannen wonen op één erf. Het slachtoffer S. heeft een kapverwonding ter hoogte van zijn hals opgelopen. De verdachte staat bekend als Shyam. De politie van Latour is na de melding ter plaatse geweest en trof slechts het slachtoffer op de plaats van het delict aan. De geweldenaar had voor de komst van de politie de benen genomen. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer buiten levensgevaar verkeert. Dit incident deed zich in de nacht van woensdag op donderdag voor aan de Toekomstweg. Er wordt gewerkt aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!