Twee woningen in brand te Munder

Woensdagavond om 21.15 uur is een woning aan de Sadhoestraat te Munder volledig afgebrand. Een tweede huis dat er naast stond heeft ook brandschade opgelopen. Door kordaat optreden van de brandweer is de tweede woning gered. Die woning is wel deels afgebrand. Beide panden zijn hoogbouwwoningen. Toen de gealarmeerde brandweer ter plaatse verscheen was de eerste woning al helemaal afgebrand en kon de brandweer alleen nog voorkomen dat het huis ernaast zou afbranden. Beide woningen zijn niet tegen brand verzekerd. Bovendien deden er zich geen persoonlijk ongelukken voor. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de eigenaar van de afgebrande woning momenteel in het buitenland vertoefd. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De politie van Munder is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!