Arbeider op Arbeidersdag gevallen van hefboom

Een werknemer die samen met nog een collega op Arbeidersdag bezig was met werkzaamheden in een bak dat gevestigd was aan een hefboom van een graafmachine, is gevallen van een hoogte van 12 meter. Dit incident deed zich voor te Paradise in het district Nickerie. Gewestelijk politiecommandant van Groot Henar, Theodorus Plet, geeft aan dat hem gerapporteerd is dat twee arbeiders bezig waren werkzaamheden uit te voeren in een bak die gevestigd was aan een hefboom. Op een gegeven moment begon de bak te schudden, omdat het hard begon te waaien. Het slachtoffer moet toen vermoedelijk uit paniek zijn gesprongen. Als gevolg van de sprong liep de arbeider een beenfractuur op. Het slachtoffer werd vervoerd naar het Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!