Inter Vlijt in poule K, PVV in L

De ploegen van Inter Vlijt en PVV zijn intussen ingedeeld in de finaleronde van het 9de Integra Port Services DP World Lidbondentoernooi van de SVB. Dit kon niet eerder gebeuren, daar Inter Vlijt vanwege een lopend protest niet eerder kon uitkomen tegen SV Flora. Nu alles achter de rug is, zijn Inter Vlijt en PVV ingedeeld voor de finaleronde, respectievelijk in poule K en L. Inter Vlijt moet zondag aanstaande afreizen naar Coronie, om het daar op te nemen tegen The Rightous Brothers. PVV maakt een trip naar Brokopondo, om daar uit te komen tegen Real Cicero. Zowel The Rightous Brothers als Real Cicero had hun eerste wedstrijd verloren. Voor komend weekend zijn de ploegen van TOK en Nishaan’42 vrij.
Het schema voor het komend weekeinde:
Pl Team A Team B Datum Lokatie Tijd
K The R. Brothers Inter Vlijt Zo.04 mei Coronie 16.30u
K Tahitie Jong Rambaan Zo.04 mei Brokopondo 16.30u
L Real Cicero PVV Zo.04 mei Brokopondo 14.30u
L De Ster Inter Milaan Za.03 mei Nickerie 16.30u

error: Kopiëren mag niet!