Inbraak bij ondernemer Marcelstraat deels opgelost

De recherche van Paramaribo heeft de grote inbraak bij de ondernemer R. vrijdagmiddag deels opgelost. In deze case heeft het rechercheteam van Keizerstraat drie verdachten in beeld gebracht waarvan één al is aangehouden. Uit het onderzoek blijkt dat er op donderdag 24 april aangifte werd gedaan ter zake inbraak in een woning aan de Marcelstraat. Daar hebben de criminelen een achterschuifdeur geforceerd en zich toegang tot de woning verschaft. Uit het onderzoek en verklaringen van de aangever is komen vast te staan dat de inbrekers een brandkast met grote geldsbedragen in SRD en valuta hebben buitgemaakt. Volgens verklaring van de benadeelde, die een ondernemer is, werd USD 120.000, Euro 20.000 en SRD 200 buit gemaakt. De politie heeft de verdachte via beeldmateriaal kunnen achterhalen. De drie daders die de woning binnendrongen, zijn op de security camera te zien. De recherche is nog bezig met de opsporing van de andere twee verdachten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!