Automobilisten op brute wijze overvallen

Twee autobestuurders zijn elk afzonderlijk in de nacht van 25 april op brute wijze beroofd van hun voertuigen en persoonlijke spullen. Het eerste geval deed zich voor aan de Indira Gandhiweg. Daar hebben twee criminelen een autobestuurder overvallen. De rovers maakten een gouden vingerring, geld en de wagen, een grijs gelakte Opel, buit. De beroofde autobestuurder werd daarbij mishandeld en moest met de ambulance vervoerd worden naar het ziekenhuis. Hij heeft kennelijk een neusbeenfactuur opgelopen. Naderhand is het buitgemaakte voertuig aan de Jadhoenath Misserweg aangetroffen.
Op dezelfde avond is een andere bestuurder, in dit geval een taxichauffeur, beroofd van zijn vervoer en ook door twee overvallers. Bij deze beroving hebben twee mannen, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen, de taxichauffeur op brute wijze beroofd. Dit geval deed zich voor aan de Martin Luther Kingweg. Daarbij is het slachtoffer zonder broek achtergelaten. De rovers gingen met een goudkleurig Toyota Fun Cargo, een mobiele toestel en met zijn driekwart broek die hij op dat moment aan had, ervandoor. De rovers hadden klaarblijkelijk geen tijd om alle zakken te doorzoeken en ze namen daarom de hele broek mee. Het slachtoffer is een jongere broer van een politieman. Hij werd half ontkleed in zijn onderkleding en borstrok, op straat achtergelaten. Volgens de benadeelde hebben de rovers een taxi genomen om hen te brengen naar de Indira Gandhiweg. Op hun aanwijzing reed de taxichauffeur naar het Winti Waiproject alwaar hij overrompeld werd door het tweetal. Onder bedreiging moest hij samen met de criminelen meerijden. De daders reden naar een afgelegen plaats alwaar het slachtoffer langs een goot op zijn buik moest gaan liggen. Doordat zijn kniebroek veel zakken had, namen de belagers die mee. De taxichauffeur is geslagen met de kolf van het wapen waardoor hij een hoofdletsel heeft opgelopen. De politie van Houttuin is belast met deze case.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!