Minister Leilis gaat voor teamwerk

Minister Leilis gaat voor teamworkVoor minister Edmund Leilis is het van belang dat op basis van teamwerk, de plannen van het ministerie van Binnenlandse Zaken gerealiseerd worden. ‘Als captain zal ik me inzetten om u te motiveren om zaken van het departement te realiseren.’ Minister Leilis zei dat hij sportman is en op basis daarvan gelooft in succes via teamwerk.
Gisteren nam hij het roer op het eerdergenoemde departement over en sprak de medewerkers toe. Voor hem is het ministerie bekend terrein. Hij heeft er 32 jaar gewerkt en heeft hoge functies mogen bekleden. Op basis van zijn ervaring zei de minister dat hij als geen ander weet wat het takenpakket van het ministerie inhoudt. Hij verwacht van alle medewerkers hetzelfde elan om de werkzaamheden uit te voeren. Voor zijn toespraak tekende de nieuwbakken bewindsman het protocol van overdracht met de minister van Binnenlandse Zaken ad interim, Steven Relyveld. Het personeel mocht na de officiële handelingen de bewindsman de nodige felicitaties en gelukwensen overbrengen.

error: Kopiëren mag niet!