Driedaagse evangelisatiecampagne te Galibi

Driedaagse evangelisatiecampagne te GalibiMet het thema ‘Kruisiging en opstanding’ hebben de volle evangelisatiegemeentes ‘Jawehrappa’ uit Galibi en ‘Het Licht’ uit Balate, Frans-Guyana in het Paasweekend een driedaagse evangelisatiecampagne gehouden. De bedoeling is om God’s woorden te brengen naar een breder publiek. Andere gemeentes, waaronder vertegenwoordigers uit West-Suriname, woonden de campagne bij. De goddelijke boodschappen werden op een voortreffelijk wijze gebracht door de pastoren die de campagne leidden. De campagne begon op Goede Vrijdag met een opwekkingslied van een lokale gospelgroep. Op zaterdag was er in de morgenuren een bijbelstudie, die geleid werd door broeder Alphonsius Fraser uit Frans-Guyana. Die avond werd begeleid door een praisesteam uit Balate.
Zieken en mensen die de zegen van de allerhoogste wilden ontvangen, kwamen naar voren voor een gezamenlijk gebed. ‘Ook mensen met duistere praktijken hebben Jesus nodig’, zei een van de pastoors tijdens zijn vurige preek. Aanvankelijk zou de gospelartiest Roy Adinda zijn bijdrage ook leveren, maar hij was helaas verhinderd de campagne bij te wonen. Op Paaszondag werden verdere getuigenissen naar voren gebracht door verschillende gemeenteleden. Door gezamenlijk optreden van de gospelgroepen werd de Paasavond gesloten, waarna er een gezellig samenzijn was van het goed opgekomen publiek en de verschillende gemeentes uit Frans-Guyana en Suriname. De organisatie had twee jaren terug zo een campagne gehouden en blikt tevreden terug op het afgelopen Paasweekend.

error: Kopiëren mag niet!