Inter Milaan eerste finalist Lidbondentoernooi

Inter Milaan, de semikampioen van de Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo), is de eerste finalist van het 9de Integra Port Services DP World Lidbondentoernooi van de SVB. In de return tegen Inter Kaja, de kampioen van de Wanica Sportorganisatie (WSO), won Inter Milaan met 2-0. De eerste wedstrijd te Leidingen was in een 3-3 gelijkspel geeindigd. Toen stond Inter Kaja voor met 3-1, maar gaf deze voorsprong uit handen. In de return gaf Milaan geen kans aan de jongens van Kajaapati om iets te doen. Bij Inter Milaan lopen een paar goede ‘veteranenvoetballers’ rond, zoals Andres Koorndijk, Alberto Doesburg, Orpheo ‘Baster’ Mayland en Etienne ‘Globe’ Linger. Zaterdag worden de rest van de returnwedstrijden gespeeld. In regio Noord is er nog onduidelijkheid qua de wedstrijd van SV Flora en Inter Vlijt. Door een protest (in hoger beroep) van SV Massief tegen Inter Vlijt is deze serie on hold gezet.
Programma returnwedstrijden Lidbondentoernooi halve finale:
Regio Oost:
Team A Team B Datum Lokatie Tijd 1e wed.
TOK Jai Hind Za.19 april Moengo 16.30u 5 – 1
Nishaan 42 Real Bergi Za.19 april Dr.Ir.F.Essed 16.30u 2 – 2
Regio Zuid:
Piore Tahitie Za.19 april Para 15.00u 1 – 2
Paraguay Real Cicero Za.19 april Para 17.00u 1 – 4
Regio Noord:
Real Spartaan PVV Za.19 april Kwatta 16.00u 3 – 5
Regio Midden
Amardeep Jong Rambaan Za.19 april SOLO 16.30u 1 – 3
Regio West:
De Ster R.Saramacca Za.19 april Nickerie 16.30u 1 – 1
Corinthiers The R.Brothers Za.19 april Wageningen 16.30u 2 – 3

error: Kopiëren mag niet!