Hakrinbank gedwongen tot sluiting wegens uitval hoofdcomputer

Door tot nog toe onbekende redenen is de hoofdcomputer van de Hakrinbank NV is sinds dinsdag uitgevallen. Hierdoor zijn alle netwerken en computers van de bank en haar filialen buiten werking zijn. De bank is hierdoor genoodzaakt om al haar filialen te sluiten. Om de clienten toch nog tegemoet te komen wordt het hoofdkantoor opengehouden en kunnen clienten aldaar hun geldzaken nog doen. “Dit is erg vervelend zo vlak voor Pasen”, merkt een gedupeerde client op. “Ik hoop dat dit gauw opgelost wordt, want ik kan mijn pinpas ook niet gebruiken en zit nu op het hoofdkantoor om toch geld te kunnen opnemen”.
De bankinstelling werkt met man en macht om dit ongerief zo spoedig als mogelijk op te lossen. Het is niet bekend of er gehacked is in het system.

error: Kopiëren mag niet!