Breaking News: 'Megacombinatie zegt samenwerking met Pertjajah Luhur op'

De Megacombinatie (MC) heeft de samenwerking met de Pertjajah Luhur (PL) zojuist opgezegd. Dit bevestigt PL-voorzitter Paul Somohardjo aan Dagblad Suriname. Op dit moment is Somohardjo bezig met een spoedvergadering met de PL-fractie en kon geen verder commentaar geven. ‘Vraagt u maar aan de NDP waarom ze de samenwerking hebben opgezegd’, zei Somohardjo.
Dagblad Suriname verneemt dat het niet doorgaan van de openbare vergadering van de DNA vandaag, waar er een aanvang gemaakt zou worden met begrotingsbehandeling, mogelijk de oorzaak zou zijn van de breuk tussen MC en PL. De begrotingsbehandeling is vandaag niet aangevangen, omdat de PL en ACombinatie geen quorum hadden verleend. Maar 21 van de vereiste 26 DNA-leden hadden de presentielijst getekend. Hiervan waren er 2 oppositieleden. DNA-voorzitter Jenny Simons hamerde de vergadering, die aanvankelijk om 09.00 uur zou aanvangen, rond 10.30 uur af. Intussen heeft Simons deze vergadering weer uitgwschreven voor morgen.

error: Kopiëren mag niet!