26-jarige verdachte staat terecht voor overtreden beschermingsbevel

De 26-jarige Murphy L. stond voor kantonrechter Albert Ramnewash terecht, omdat hij op 5 oktober 2013 een beschermingsbevel van kantonrechter Alida Johanns had overtreden door in een straal van 300 meters van de woning van zijn moeder te komen. De verdachte vertelde aan de magistraat dat hij naar de woning van zijn moeder was gegaan, omdat hij nergens te wonen had. Hij bleef namelijk op straat, waardoor hij vaker door mensen werd aangevallen en mishandeld. Murphy L. verbleef op een schoolerf aan de overkant van de woning van zijn moeder. Volgens de moeder is Murphy te agressief en gaat hij vaker tegen haar en de rest van de familie tekeer. Ook een buurman van de moeder verklaarde hetzelfde. De verdachte verzekerde de magistraat dat indien hij vrijgelaten wordt, hij een werk gaat zoeken, zodat hij in zijn levensbehoeften kan voorzien. “Ik heb op jonge leeftijd de school verlaten, omdat ik geen vader had om mij bij te staan. Dit is de reden waarom ik in zo een situatie ben beland”, zei de verdachte . Murphy is al eerder door het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) opgenomen, omdat hij te agressief was. Op 13 mei zal deze zaak verder worden behandeld.

error: Kopiëren mag niet!