Nieuwe bestuursverkiezingen SPA

bestuursverkiezingen SPA.1Castelen stelt zich herkiesbaar
De Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) organiseert zaterdag haar 6de bestuursverkiezing.
Er zal een bestuur voor de periode 2014-2019 gekozen worden. Ook de verkiezing voor een nieuwe voorzitter wordt op hoofdlijnen vastgelegd. Volgens Guno Castelen, voorzitter van de SPA, lopen de voorbereidingen naar de verkiezingen vlot. Hij geeft aan dat er één kandidatenlijst is en verwacht ook geen lijsten meer die statutair voldoen. De voorzitter zegt verder dat er van de 17 leden, drie om hun moverende redenen geen zitting meer willen hebben in het bestuur, maar de partij anders zullen dienen. Volgens Castelen is het de taak van het bestuur om aanvullingen te plegen en er zijn gesprekken gevoerd met andere leden om het bestuur te versterken en om de partij op een hoger niveau te dienen.

error: Kopiëren mag niet!