Levensbedreigende ziekten overwinnen middels ‘Psycho Neurobics’

Dr. Chandra Shekhar tijdens de lezing in het Lalla Rookh-gebouw
Dr. Chandra Shekhar tijdens de lezing in het Lalla Rookh-gebouw
Tijdens een drukbezochte lezing heeft dr. Chandra Shekhar het belang van ‘Psycho Neurobics’-technieken benadrukt. De lezing was bedoeld om participanten inzicht te verschaffen in de helende kracht van de mind (het verstand) bij verschillende en ingewikkelde ziektebeelden. Het onderwerp van de lezing was “Discover the doctor within” (Ontdek de dokter in jezelf). Tijdens de lezing heeft Shekhar ook enkele demonstraties gegeven, waarbij het publiek duidelijk kon zien hoe negatieve energie middels ‘doe het zelf’ technieken omgezet kan worden in positieve energie. Shekhar, houder van een Guinness World Record, is zelf slachtoffer geweest van cholesterol, hoge bloeddruk, kanker en hepatitis- C. Zijn strijd om levensbedreigende ziekten te overwinnen is de basis van het ontstaan van de ‘Psycho Neurobics’-technieken.
Psycho Neurobics staat ook bekend als ‘the healing science’. De technieken zorgen ervoor dat de mind (het verstand), ziel en lichaam van de mens gelukkig en gezond gehouden worden. Op wetenschappelijke manier helpt deze methode om negatieve emoties los te laten en positiviteit in het leven te brengen. Er zullen ook workshops gegeven worden waarbij Shekhar de mensen ‘doe het zelf’-technieken zal aanleren. Hierbij zal hij voornamelijk gebruik maken van licht en geluid. Shekhar heeft zelf meer dan 15 boeken geschreven over zijn nieuwe en tevens unieke benadering voor een perfecte gezondheid. Perfecte gezondheid is een combinatie van een gezond lichaam, een positieve instelling, een besluitvaardig intellect, goed gedrag in de maatschappij en een dynamische geest.

Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!