Politie Marienburg onderschept 3500 krappe eieren

Op de avond van maandag op dinsdag 8 april 2014 heeft de politie van post Marienburg twee verdachten aangehouden die bezig waren een hoeveelheid krappe eieren uit een aangemeerde boot te halen. De wetsdienaren kregen volgens de Gewestelijk Politiecommandant Kenneth Emanuels de tip omstreeks 21.15 uur binnen. Op de plaats van delict werd vier mannen waargenomen die druk bezig waren met verpakkingswerkzaamheden. Het geval deed zich volgens politie-inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname bij de aanmeersteiger van Montresor, in het distrikt Commewijne, voor. Bij het zien van de politie maakten de twee mannen en de bootsman zich uit de voeten, waardoor de sterke arm genoodzaakt was waarschuwingsschoten te lossen. Hierna zijn de twee mannen staande gehouden. Op de twee verdachten is een hoeveelheid van 3.500 krappe eieren aangetroffen. Zowel de eieren als de twee voertuigen zijn in beslag genomen. Hangende het verder onderzoek zijn beide mannen in verzekering gesteld. De bootsman is nog voortvluchtig, maar is reeds door de politie in beeld gebracht.

error: Kopiëren mag niet!