Eerste fastfood restaurant Moengo richt zich op kind

Sunny Smile opende haar deuren gisteren officieel als eerste fastfood restaurant aan de Achterstraat op Moengo. Kinderen uit het gebied zijn de voornaamste doelgroep. “Ik heb altijd al een droom gehad om eigenaar te zijn van een fastfood restaurant annex playground. Ik hou van kinderen en het idee om kinderen blij te zien, windt mij altijd op. Mijn grootste businessdoel is dat Moengo een fastfood restaurant en een playground heeft, die zullen voldoen aan de eisen van de tijd. Mooi, chique en charmant. “Verder moeten de kinderen een plek hebben waar ze geliefd zijn, kunnen spelen en vooral ook horen over hun beste vriend Jezus Christus”, zegt eigenaar-directeur Joyce Rozenhout. Het was altijd ook haar wens om iets te doen om het slechte imago van het gebied te helpen verbeteren voor haar mensen. Moengo is volgens Rozenhout niet onveilig om zaken te doen. Volgens haar komen overal in de wereld misdadigers voor die wat goed is, kapot maken. “Ik kom uit Moengo en ik heb altijd weer die drang gehad om terug te gaan en bij te dragen aan de ontwikkeling van dit ooit zo geweldig stadje, de geboorteplaats van bauxiet in Suriname.” De benaming Sunny Smile past volgens Rozenhout bij Moengo, omdat daar de zon opkomt. Rozenhout wil altijd een lach zien op de gezichten in het gebied.

error: Kopiëren mag niet!