Dertienjarige gegijzelde jongen mishandeld achtergelaten

Een dertienjarige jongen vertelde bij aankomst thuis huilend aan zijn moeder dat hij in de vooravond door vier mannen was gegijzeld en mishandeld. De bezorgde moeder deed aangifte ter zake wederrechtelijke vrijheidsberoving en mishandeling van haar zoon. De zoon vertelde dat hij omstreeks 17.30 uur aan de Kaffiludistraat door vier mannen tegen zijn wil is meegenomen in een zwarte Toyota Noah. De mannen sleurden hem hardhandig en met geweld in de auto. Hij heeft ook slagen en trappen van de mannen moeten incasseren. Daarna werd hij door de heren ondervraagd omtrent een relatie met een meisje.
De jongen beweerde dat hij niets daarvan afwist. Hij had geen relatie met geen enkel meisje en hij vreesde voor zijn leven. Na de mishandeling zetten de daders het slachtoffer aan de Limesgracht af. De geweldenaars hadden enige tijd met de jongen in de stad rondgereden. Kennelijk zijn ze later tot het besef gekomen dat zij een verkeerde persoon van zijn vrijheid hadden beroofd. Bij de politie bestaat eveneens het vermoeden dat de verdachten een verkeerde persoon hebben gegijzeld en mishandeld. De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft deze zaak in onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!